Noutăți

Metodologia de admitere și școlarizare a românilor de pretutindeni la studii de licență și master începând cu anul universitar 2019-2020 la facultățile Universității din Oradea poate fi consultată pe website-ul oficial al admiterilor.

Selectați nivelul de licență sau cel de masterat:

Licență Masterat

Vă putem oferi din acest moment lista completă a specializărilor Universității din Oradea pentru admiterea la licență și masterat sesiunea 2018-2019; urmează ca în curând să centralizăm informațiile despre taxe și locurile disponibile.

Click pe butoanele următoare pentru vizualizarea listelor:

Programe de studiu licență Programe de studiu master

Website-ului oficial pentru informații legate de admiterea la Universitatea din Oradea https://admitere.uoradea.ro vă oferă deja primele detalii legate de admiterea la masterat, sesiunea 2019-2020.

Faceți așadar click pe butonul de mai jos pentru Metodologia organizării admiterii la nivel master:

Metodologia organizării admiterii - masterat

Metodologia organizării admiterii la licență a fost stabilită și aprobată la nivelul Universității din Oradea și cuprinde informații complete despre organizarea admiterilor în cadrul facultăților. Atat cadrele universitare cât și tinerii care doresc să devină studenți ai universității noastre sunt invitați să consulte cu atenție documentul.

Faceți click pe butonul de mai jos pentru mai multe informații:

Metodologia organizării admiterii - licență

×

TOP

Universitatea din Oradea practică un regim de taxe flexibil, competitiv și adaptat pieței noastre.

Iar la nivel european este unul dintre cele mai convenabile.

CONVINGE-TE AICI!

Taxe mici!