Noutăți

Ghidul pentru sesiunea admiterilor din luna septembrie 2020 a fost publicat. Așadar din acest moment toate informațiile despre admiterea din toamna anului 2020 la Universitatea din Oradea sunt finale și direct accesibile publicului larg.

Selectați nivelul care vă interesează, licență sau masterat, pentru a afla cum puteți intra la facultate:

Ghidul admiterii la licență Ghidul admiterii la master

Universitatea din Oradea a lansat pagina web a admiterilor online https://studinfo.uoradea.ro/admitere, o modalitate de înscriere via web mult mai eficientă și sigură din orice punct de vedere, mai ales cel al măsurilor de siguranță privind pandemia COVID-19. Pentru situații de excepție înscrierea se poate face și la sediul facultăților, cu respectarea strictă a restricțiilor impuse de autorități referitoare la pandemia COVID. Pentru aceasta vă rugăm să contactați facultatea. Datele de contact ale facultăților se găsesc aici.

Înscrie-te online!

Universitatea din Oradea a publicat Metodologia de admitere pentru românii de pretutindeni și anexele acesteia. Candidaţii vor fi admişi pe bază de concurs de dosar, media de admitere fiind media examenului de bacalaureat (sau echivalent cu acesta). Studiile pe locurile fără plata taxelor de şcolarizare (cu sau fără bursă) se desfăşoară exclusiv în limba română.

Pentru mai multe detalii accesați nivelul corespunzător:

Metodologia organizării admiterii - licență

Metodologia organizării admiterii - master

Vă putem oferi din acest moment lista completă a specializărilor Universității din Oradea pentru admiterea la licență și masterat sesiunea 2020-2021; urmează ca în curând să centralizăm informațiile despre taxe și locurile disponibile.

Click pe butoanele următoare pentru vizualizarea listelor:

Programe de studiu licență Programe de studiu master

Metodologia organizării admiterii la licență și master au fost stabilite și aprobată la nivelul Universității din Oradea. Aceasta cuprinde informații complete despre organizarea admiterilor în cadrul facultăților. Atât cadrele universitare cât și tinerii care doresc să devină studenți ai universității noastre sunt invitați să consulte cu atenție documentul.

Pentru mai multe informații:

Metodologia organizării admiterii - licență

Metodologia organizării admiterii - master

×

TOP

Universitatea din Oradea practică un regim de taxe flexibil, competitiv și adaptat pieței noastre.

Iar la nivel european este unul dintre cele mai convenabile.

CONVINGE-TE AICI!

Taxe 2020-2021