Noutăți

Ghidul pentru sesiunea admiterilor din luna septembrie 2019 a fost publicat. Așadar din acest moment toate informațiile despre admiterea din toamna anului 2019 la Universitatea din Oradea sunt finale și direct accesibile publicului larg.

Selectați nivelul care vă interesează, licență sau masterat, pentru a afla cum puteți intra la facultate:

Ghidul admiterii la licență Ghidul admiterii la masterat

Beneficiari: absolvenții liceelor din localitățile Vadu Crișului, Borș, Cadea, Dobrești, Popești, Suplacu de Barcău, Șuncuiuș, Borod, Tinca, Bratca, Budoi care și-au promovat examenul de bacalaureat.


Universitatea din Oradea acordă școlarizare gratuită, pe întreaga durată a ciclului studiilor universitare de licență, pentru TOȚI elevii care au absolvit licee din mediul rural.


Informații și detalii pot fi găsite la decanatele facultăților pe site: www.uoradea.ro și pe media.uoradea.ro.

Ghidul admiterilor pentru sesiunea iulie 2019 a fost finalizat. Așadar din acest moment toate informațiile despre admiterea din 2019 la Universitatea din Oradea sunt finale și direct accesibile publicului larg.

Selectați nivelul care vă interesează, licență sau masterat:

Ghidul admiterii la licență Ghidul admiterii la masterat

Metodologia de admitere și școlarizare a românilor de pretutindeni la studii de licență și master începând cu anul universitar 2019-2020 la facultățile Universității din Oradea poate fi consultată pe website-ul oficial al admiterilor.

Selectați nivelul de licență sau cel de masterat:

Licență Masterat

Metodologia organizării admiterii la licență a fost stabilită și aprobată la nivelul Universității din Oradea și cuprinde informații complete despre organizarea admiterilor în cadrul facultăților. Atat cadrele universitare cât și tinerii care doresc să devină studenți ai universității noastre sunt invitați să consulte cu atenție documentul.

Faceți click pe butonul de mai jos pentru mai multe informații:

Metodologia organizării admiterii - licență

×

TOP

Universitatea din Oradea practică un regim de taxe flexibil, competitiv și adaptat pieței noastre.

Iar la nivel european este unul dintre cele mai convenabile.

CONVINGE-TE AICI!

Taxe 2019-2020